50 csapat téli bajnokságunkban. Íme az első játéknap programja

Drága Sori Ligások,

‘maxlétszámmal’, azaz 50 csapattal zajlik a pénteken kezdődő bajnokság is! SŐT, lenne még csapat, csupán hely nincs, nekik igyekszünk mielőbb elindítani egy másik bajnokságot valahol! Óriási tisztelet és köszönet Nektek, hogy ránk gondoltatok, amikor kispályás bajnokságot kerestetek! Gyertek el a most szombati díjátadó gálára a Winnersbe és koccintsunk a Ti egészségetekre!

Akik lemaradtak, azok se csüggedjenek, mert két egy napos tornát azért megszervezünk majd a Labdakertbe, a február 04-i és 18-i Zsíroskenyérkupára természetesen várunk mindenkit szeretettel!

SORI LIGA 2023. január 20.

Szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (01.20.– most péntek) menetrendjét!

Üdvözöljük új csapatainkat:

G.Old Boys, Cameo, Padeleyes, Cobac, Goat, Kerepes, illetve a visszatérőket is: Todor Pet Bau, Haladás Tér, Alpin FC, Django, Hungarikum, Kőbányai Ukránok

 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!
Telefonon Milán segít Nektek, sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147 Sürgős eset az amire nincs válasz a versenyszabályzatban!

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂

Most pénteken (01.20.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Osztálybeosztások

1. osztály

Egy halasztott mérkőzést pótolnak még a felek az előző bajnokságból, az AC1Sört – No Limit meccs 20.30.-kor kezdődik. Feljutóként csatlakozik a bajnoksághoz az FC Trianon és a Dobó FC, a Maxim Zrt helyét a Todor Pet Bau veszi át és visszatér a ligába a Haladás Tér is!

2. osztály 

Várható volt, hogy két másodosztály lesz, lévén valamennyi korábbi csapat visszanevezett, valamint feljutott a téli két harmadosztály 4-4 legjobb csapata. A két csoport nagy esélyese az élvonalból kipottyanó, ám ott remek meccseket játszó Nyócegy és Fekete Mamba, de a visszatérőkre is figyelni kell, az Alpin FC, a Kerepes és a Django már rutinos bajnokságrésztvevőnek mondható, míg a GOAT fiataljai a legutóbbi két törökbálinti tornát is a harmadik helyen zárták!

3. osztály

5 csapat maradt a korábbi harmadosztályokból, míg 5 csapat feljutott az előző kiírásból. Rendkívül kiegyensúlyozott mezőnynek tűnik, éles lesz a harc a bajnoki címért és a továbbjutásárt!

4. osztály

Abszolút újonc a ligában a G.Old Boys, a Cameo, miközben a Kőbányai Ukránoknak és a Cobacnak nem lesz ismeretlen a küzdelemsorozat. A PadelEyes játékosainak sem lesz ismeretlen a liga, más csapatokban szerepeltek már a felsőbb osztályokban is!

Szintén halasztott mérkőzést pótol a MÁV VSC a THTSG BN ellen és a DÜHÖNGŐ LIGHT a FOOTBALL FANATIX ellen, miközben az APPLE FC és a SZERENCSJÁTÉKOSOK megmérkőznek a 3. osztály abszolút bajnoki címéért!

A plusz meccsek miatt a Borozó, a Hungarikum és a Rokik Gyülekezete szabadnapos ezen a pénteken ők a jövő héten kezdenek!

Sok sikert mindenkinek!

 

Az első játéknap (01.20.) mérkőzései

 

FIGYELEM! A versenykiírás szerint a bajnokság 4 pályán zajlik, 18.00.-23.00. között. Könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) időpont jut. Kérem e szerint készüljetek fel minden fordulóra!

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra. Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!