51 csapat őszi bajnokságunkban! Íme az első játéknap programja

Drága Sori Ligások,

51 csapattal folytatódik bajnokságunk szeptember elsején.

Úgy tűnik beérett egy munka, hiszen viszonylag hamar összeállt a Liga és sajnos akadtak akik lemaradtak. Őket várjuk a szerdai Delej Ligában, ott 1 hely még szabad! Úgy tűnik a hétről-hétre kalkulálható bajnokság, az osztályrendszer, az összefoglaló cikkek, a 4 pálya és a kiemelkedően szép díjazás mind-mind fontos számotokra is!

Nekünk nagyon fontosak vagytok!

Remélem megtaláljátok a számításaitokat – és a trófeákat – a most pénteken induló szezonban is!

Akik lemaradtak, azok se csüggedjenek, inkább nevezzenek be mielőbb valamelyik tornánkra!

 

SORI LIGA 2023. szeptember 01.

Szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (09.01.– most péntek) menetrendjét!

Üdvözöljük új csapatainkat: Szilveszter, GLS, B.D.S.M. FC, Hobbifoci, Albidok FC, Tiki Taka, Tingli-Tangli, Kaszások, VB Office, BK-Union, Kilencedik Légió, FC Bereg100,  illetve a visszatérőket is: Chile, Ultimate Team, 

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!
Telefonon Milán segít Nektek ( hétköznap munkaidőben 9.00.-16.00., illetve a bajnokság alatt ) sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147 Sürgős eset az amire nincs válasz a versenyszabályzatban!

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂 Kérem Milánt se keressétek messengeren!

Most pénteken (09.01.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Osztálybeosztások

 

1. osztály

Az elmúlt szezonok rutinos első osztályú alakulataihoz a másodosztály bajnokaként a Kerepes csatlakozott. Ősszel nem indul a Ligában a nyáron ezüstérmes Kárpátalja és az ötödik Szinevér sem, visszatérőként szerepel újra az élvonalban az Elite és az AC1 Sört.

2. osztály 

A második vonal felét a nyári harmadosztály feljutói alkotják, az XLayers bajnokként csatlakozott az osztályhoz, miként a Kőbányai Ukránok, a Kimarcsi SE és a SzektoRR Team is, a G.Old Boys pedig még tavasszal biztosított be helyét a másodosztályban! Az erőviszonyokról nem sokat lehet megállapítani, szerintünk bárki megnyerheti az osztályt, és nagyon kilógó csapat sem lesz…

3. osztály

Itt szezonok óta a Sori Ligában játszó alakulatok vannak, megtippelhetetlen az osztály sorsa. Az ÖregTó és a Főnix feljutóként igyekszik a jobb helyezésekért a Hungarikumban sokkal több van, mint amit eddig a Ligában nyújtottak. De ki fogja megnyerni?

4. osztály

Hála a 11 (!) újonc csapatnak, két csoportban kezdi meg a negyedik osztály a küzdelmeket! Mindkét csoportba került 5 új és 5 régi csapat, az erőviszonyokat pedig az fogja eldönteni, hogy az újak közül kik képviselnek komoly erőt, amit így előre nem tudunk megmondani. Az is igaz, hogy a Rokiknak, a PadelEyesnek és a BVSC-nek is megvan az a tudása, hogy feljebb kerüljenek, kérdés ősszel miként alakulnak majd az eredmények.

 

Az első játéknap (09.01.) mérkőzései

 

FIGYELEM! A versenykiírás szerint a bajnokság 4 pályán zajlik, 18.00.-23.00. között. Könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) időpont jut. Kérem e szerint készüljetek fel minden fordulóra!

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.


Köszönjük azt, hogy rengetegen rendeztétek egyben a nevezési díjat! Az első 12 csapatnak tudtunk FIX kezdést adni, ők az alábbiak.

Rajtuk kívül néhány kérést még felírtunk és igyekszünk a sorsolás elkészítésénél figyelembe venni! Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

FONTOS, hogy ezeket a szabályokat meg is osszátok a csapattal, annak érdekében, hogy Ők is tudjanak mindent!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra, amint kész, elküldjük Nektek! Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!