50 csapatos a tavaszi bajnokság! Íme az első játéknap programja

Drága Sori Ligások,

50 csapattal folytatódik bajnokságunk április 19-én!

Ugyan egy visszalépés miatt még egy hely kiadó – ha tudtok valakit szóljatok – de most pénteken elkezdődik a tavaszi kiírás, már szabadtéren a Soroksári úti Labdakert Sportklubban! Az elmúlt héten egy szuper díjátadóval befejeződött a téli bajnokság, a legjobb képeket ITT TALÁLJÁTOK!

Nekünk nagyon fontosak vagytok!

Remélem megtaláljátok a számításaitokat – és a trófeákat – a most pénteken induló tavaszi szezonban is!

Akik lemaradtak, azok se csüggedjenek, inkább nevezzenek be mielőbb valamelyik tornánkra!

 

SORI LIGA 2024. április 19.

Szokásunkhoz híven elsőként a csoportokat ismertetjük Veletek valamint az első játéknap (04.19.– most péntek) menetrendjét!

Üdvözöljük új csapatainkat:

The Private Rooftop, Magyar Telekom DSC, Blitz, Exoticos, RB Forest, FC Sion, Sepsipest, Blue-Chip, Tiki Taka, Tiszaújlaki Fiúk, Maxikiller, Fiatal Veteránok

Az új csapatokat igyekeztük egy csoportba rakni, de az a 4. osztály helyett a 3/C Liga nevet viseli majd ettől a szezontól kezdve.

Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával!
Telefonon Milán segít Nektek ( hétköznap munkaidőben 9.00.-16.00., illetve a bajnokság alatt ) sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147 Sürgős eset az amire nincs válasz a versenyszabályzatban!

Lentebb megtekinthetitek az osztálybeosztásokat és az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokságok teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂 Kérem Milánt se keressétek messengeren!

Most pénteken (04.17.) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Osztálybeosztások

 

 

1. osztály

A Partizán Beokád és az FC Trianon sem indul a tavaszi kiírásban, de feljutóként csatlakozik az élvonalhoz a SZektoRR SE és a Színesceruzák, valamint az őszi hétfői bajnokságot és számos kupát megnyerő The Private Rooftop.

2. osztály 

A téli 2 csoport krémje megmaradt, miközben 100%-os teljesítményével felkerül a második vonalba a Flamengo. Kiegyensúlyozott ligára számítunk, megtippelhetetlen a bajnok és a feljutók kiléte.

3. osztály

Ahogy azt fentebb már olvashattátok, tavasszal nem lesz 4. osztály, de lesz 3 db 3. vonal. Az új csapatok szinte egy csoportba kerültek, kíváncsiak leszünk a csoportok végeredményére, a feljutókra!

 

Az első játéknap (04.19) mérkőzései

 

FIGYELEM! A versenykiírás szerint a bajnokság 4 pályán zajlik, 18.00.-23.00. között. Könnyen előfordulhat, hogy az első (18.15.) vagy az utolsó (22.00.) időpont jut. Kérem e szerint készüljetek fel minden fordulóra!

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.


Rajtuk kívül néhány kérést még felírtunk és igyekszünk a sorsolás elkészítésénél figyelembe venni! Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

FONTOS, hogy ezeket a szabályokat meg is osszátok a csapattal, annak érdekében, hogy Ők is tudjanak mindent!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra, amint kész, elküldjük Nektek! Addig is kövessétek be a Sori Liga Facebook csoportját!

Pénteken találkozunk!