Rajtol a pénteki pontvadászat

Most pénteken (08.31.) kezdetét veszi legnépesebb bajnokságunk a Soroksári úti SORI LIGA! A benevezett csapatok szokás szerint három osztályba kerülnek besorolásra. Népiképp átalakul a mezőny, mindhárom osztályban komoly változásokkal. Az élvonalba került például a tavaszi-nyári II. osztály mindhárom dobogósa, s ami azt illeti, mind a szombati Szuperligán ezüstérmes Performance, mind a Fair Play Kupa győztes Todor Pet Bau Team KFT és mind az Idegenben jó az X is első osztályú kerettel rendelkezik.

Alább a 2018-as tavaszi végeredmények

Elég kiegyenlítettnek tűnik tehát az élvonal, szinte megtippelhetetlen ki fogja megnyerni. Nevezni még lehet – jól látjátok – vannak még helyek, de egyenlőre ami biztos: nincs olyan csapat a mezőnyben, akik ellen feltartott kézzel indulna harcba bárki is.

Ha most akartok jelentkezni kattintsatok IDE!

Némi mozgás a másodosztályban is volt, visszaeső egyenlőre nincs, hiszen a tavasszal még élvonalbeli Leverpoolról nem tudunk semmit… Feljutó az van, kettő is és nagyon kíváncsiak vagyunk, mint kezd a Kínai-Magyar Csapat és a Locomotív a picit erősebb mezőnyben. Az Alsónémedi Borozó egy szezon után tér vissza, míg az Aston Kanál a nyári Rapid Ligában bizonyította, helye van a ‘sekondlígben’ 🙂

Kiegyenlített harmadik vonalnak nézünk elébe. A bajnokság az Újtelepieknek és a Kro Skonak áll azonban nagyon sok a változó ebben a ligában is. A kieső Árpádföld SE? A tavasszal még a Panoráma Liga élvonalában szereplő Obsitos? A visszatérő Dél Pestiek vagy Szabosztrád? Esetleg az újonc MÁV VSC? Megmondjuk három hónap múlva…

 

Osztálybeosztások

 

Köszöntjük a Sori Ligában először induló csapatokat: Kenéz FC, MÁV VSC Reméljük, jól fogjátok érezni magatokat ligánkban! Kérjük, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz is ITT bátran!

 

Az első játéknap (08.31.) mérkőzései

 

Aki nincs a menetrendben, az szabadnapos.

Teljes sorsolás legkésőbb jövő hét szerdán felkerül oldalunkra és amikor elkészül újabb e-mailt küldünk Nektek!  Tudjuk, hogy van csapat, aki még jönne, csak nem eszmélt időben!

Ha most akartok jelentkezni kattintsatok IDE!

Szuper, hogy ebben a szezonban is nálunk kispályáztok!!!