Rajtol a téli bajnokság, ám két hely még van
AZ ELSŐ JÁTÉKNAP PROGRAMJA

Sziasztok, ahogy azt ígértük szerda este küldjük a 2018-2019-es TÉLI SORI LIGA menetrendjét. Nagyjából megvagyunk, 1-2 csapat azonban még lehet, hogy csatlakozik (az első és a harmadosztály még bővülhet, a második vonal viszont már teljes) így a teljes menetrendet az osztályozómérkőzés kimenetelének ismeretében a jövő hét szerdán tesszük fel oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! FONTOS KÉRÉS, hogy amennyiben bármilyen észrevételetek van a bajnoksággal kapcsolatban az e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre írva tegyétek fel!

A bajnokság mindhárom osztályának teljes menetrendje és a részletes lebonyolítás tehát a jövő héten felkerül ide  a jobb oldalra —>, addig is nézzétek meg ITT (alul) a játékszabályokat és az őszi bajnokság végeredményeit, az alapján kerültek kialakításra a téli szezon osztályai is.

Pénteken az első mérkőzésetek előtt a játékvezetők és Tibor segítenek abban, hogy a Nevezési Lapokat a megfelelően töltsétek ki. Új csapatok egy teljesen üres Nevezési Lapot kapnak (pénteken a helyszínen) melyre egyenlőre az első játéknapra érkező játékosokat kell csak ráírni. A korábbi bajnokságban játszó csapatok az előző bajnokság(ok) névsorát kapják meg, melyről le kell majd húzni mindenkit, aki nincs jelen az első játéknap. Az ezt követő fordulókban a mérkőzések előtt a csapatvezetőknek kell átnézni a meccs jegyzőkönyveket és beíratni a játékvezetővel, ha új játékos érkezik a csapatba.

Kérlek Benneteket, hogy ha már most tudtok olyan pénteket, amikor csapatotok nem tud kiállni (céges buli, sielés, leállás miatt pl), azt küldjétek el nekünk a jövő hét keddig és mi úgy készítjük el a sorolást elkerülvén a felesleges halasztást és annak plusz költségét!


SORI LIGA 2018-2019 TÉL
osztálybeosztások

Az első osztály magja megmaradt, visszatérő a Barátok és feljutott a másodosztály két legjobbja a VT Arriva és az Aston Kanál. Két csapat még lehet csatlakozik, szerdáig kiderül. Az eddigi legizgalmasabb másodosztály kezdődik sok új csapattal. A harmadosztályból három csapat is felkerült: MÁV VSC, Ria Ria és Obsitos és visszatérőként köszönthetjük az FHSZ Ráckeve csapatát. A Marczibányi Ligából érkezik az Ismokeking és régi visszatérőként itt lesz a mezőnyben a Chakarita is! A mezőnyt az Alsónémedi Borozó – Kro Sko osztályozó győztese teszi teljessé. A vesztes ellenben a harmadik vonalban indul, ahova új csapatként csatlakozik a Pilkington és a Gamma LSE valamint a Bakancsos utcából teszi át a székhelyét az FC Elders! A Kínai-Magyar csapat indulása még kérdéses és van két hely, ha tudtok valakit vagy épp olvasod és indulnátok JELENTKEZZ ITT!


SORI LIGA 2018-2019 TÉL
1. játéknap – 2018 11.23.


Tényleg kérem, hogy felmerülő kérdés esetén írjatok bátran e-mailt a foci@kaminokupa.hu címre!

Csatlakozzatok a bajnokság Facebook csoportjához ITT!

Találkozunk pénteken!