SORI LIGA

Kezdődik a Tavaszi szezon
AZ ELSŐ JÁTÉKNAP PROGRAMJA

Sziasztok, ahogy azt ígértük szerdán küldjük a 2019-es tavaszi SORI LIGA menetrendjét. Nagyjából megvagyunk 1 csapat azonban még lehet, hogy csatlakozik így a teljes menetrendet az osztályozómérkőzés kimenetelének ismeretében a jövő hét szerdán tesszük fel oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek! FONTOS KÉRÉS, hogy amennyiben bármilyen észrevételetek van a bajnoksággal kapcsolatban azt e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre írva tegyétek fel!

A bajnokság mindhárom osztályának teljes menetrendje és a részletes lebonyolítás tehát a jövő héten felkerül ide  a jobb oldalra —>, addig is nézzétek meg ITT (alul) a játékszabályokat és a téli bajnokság végeredményeit, az alapján kerültek kialakításra a tavaszi szezon osztályai is.

Pénteken az első mérkőzésetek előtt a játékvezetők valamint Máté és Brigi segítenek abban, hogy a Nevezési Lapokat a megfelelően töltsétek ki. Új csapatok egy teljesen üres Nevezési Lapot kapnak (pénteken a helyszínen) melyre egyenlőre az első játéknapra érkező játékosokat kell csak ráírni. A korábbi bajnokságban játszó csapatok az előző bajnokság(ok) névsorát kapják meg, melyről le kell majd húzni mindenkit, aki nincs jelen az első játéknap. Az ezt követő fordulókban a mérkőzések előtt a csapatvezetőknek kell átnézni a meccs jegyzőkönyveket és beíratni a játékvezetővel, ha új játékos érkezik a csapatba.

Kérlek Benneteket, hogy ha már most tudtok olyan pénteket, amikor csapatotok nem tud kiállni (céges buli, síelés, leállás miatt pl.), azt küldjétek el nekünk a jövő hét keddig és mi úgy készítjük el a sorolást elkerülvén a felesleges halasztást és annak plusz költségét!


SORI LIGA 2019 Tavasz
osztálybeosztások

Az első osztály magja megmaradt, felkerült a MÁV VSC, ám a címvédő Barátok nem indul. Osztályozómérkőzés dönt az első osztályról két újonc ám igen jó csapat a Vizipisztoly és az ABC között.
Igen izgalmas másodosztály veszi kezdetét, mely 13 csapatos lesz!!! Az osztályozó vesztese mellett az elmúlt szezont még az élvonalban töltő Aston Kanál valamint a harmadosztályból feljutó Genesis és Pitbull SE is új csapat a mezőnyben, sőt visszatér az Alibi TK is, így a bajnoki versenyfutás talán minden eddiginél megjósolhatatlanabb…
A harmadik vonal a kieső Locomotiv FC-vel kezdődik és 6 újonc csapat nevével fejeződik be, akik közül a MÖSE, a Bp Bulls FC és a Máté FC nem ismeretlen, ellenben a der La Liga a Link Banda és az As Bomba abszolút újoncként vág neki a tavaszi SORI LIGÁNAK. Gratulálunk minden csapatnak, már most! A harmadosztályban egy csapatot még tudunk fogadni, úgyhogy ha Ti tudtok valakit, vagy csak most olvastátok a cikket és indulnátok JELENTKEZZ ITT!


SORI LIGA 2019 Tavasz
1. játéknap – 2019. 02.22.


Tényleg kérem, hogy felmerülő kérdés esetén írjatok bátran e-mailt a foci@kaminokupa.hu címre!

Csatlakozzatok a bajnokság Facebook csoportjához ITT!

Találkozunk pénteken!

 

 

Írta: |Kategória: Hírek|Nincsenek hozzászólások