Befejeződik a 2019-2020-as téli szezon

A záró forduló legfontosabb tudnivalói.

Sziasztok. Most pénteken (02.07.) befejeződik a Soroksári Úti kispályás labdarúgó bajnokság, ismertebb nevén a SORI LIGA 2019-2020-as szezonja. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden érintettnek a részvételt, olybá tűnik,

az eddigi legsikeresebb bajnokság zárul le a Sori Liga történetében.

Köszönet illeti az Európaszállító KFT-t, akik a téli szezonban is büszkén álltak a harmadosztály mögé, ezzel is támogatva a bajnokság sikerét!

A záró forduló kezdési időpontjai már fent vannak a ‘szokásos’ helyeken, kérem nézzétek meg és osszátok meg a csapattársakkal. Tudjátok, a záró fordulóban egyszerre játszanak az elsőségre és a dobogóra esélyes csapatok minden osztályban, hogy utána mi egy remek eredményhirdetést tudjunk tartani, ahol minden érintett csapat egyszerre jelen van. Éppen ezért az esetleges ‘fix időpont’ kéréseket ezúttal nem tudtuk figyelembe venni illetve a mérkőzések nem a megszokott időrendben kezdődnek, hanem minden mérkőzés 5-10 perccel hamarabb.

KÉREM EZT NÉZZÉTEK, VEGYÉTEK FIGYELEMBE ÉS TÁJÉKOZTASSÁTOK A CSAPATOT!

A díjátadók a hátsó sátorban a ‘B’ (bal oldali) pályán lesznek az alábbi időpontokban:

20.20. a 2. osztály és az Európaszállító KFT Liga 3/A osztálya számára

22.00. az első osztály és az Európaszállító KFT 3/B osztálya számára

 

Kérem minden érintett csapat és a gólkirályi címre esélyes játékosok automatikusan jelenjenek meg a kiírt időpontban! Kérem a csapatvezetők segítségét a fenti kérésekkel kapcsolatban!

 


FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy ha még nem jelentkeztetek és neveztetek be a jövő héten induló tavaszi bajnokságba azt szintén péntekig tudjátok megtenni. Versenykiírás és jelentkezés IDE KATTINTVA