Véget ér Dél-Pest legizgalmasabb kispályás bajnoksága

A záró fordulójához érkezik a SORI LIGA. Most pénteken befejeződik a küzdelemsorozat mindhárom osztályban és egy remek díjátadóval, csapatfotózással, meglepetésekkel várunk Benneteket!

Amennyiben szeretnétek indulni a február 22-én induló tavaszi pontvadászatban, kattintsatok IDE és jelentkezzetek!


3. osztály

Megnyerte a harmadosztályt és ezzel magabiztosan lépett a másodosztályba a Genesis. Richtárik Roland csapata a bajnokságban ezidáig mindössze egy döntetlent szerezve a hátralévő két meccs eredményétől függetlenül lett bajnok. GRATULÁLUNK! A szintén feljutást jelentő második és harmadik pozícióért valamint az ‘osztályozós’ negyedik helyért viszont óriási meccsek várhatóak az utolsó fordulóban is, hiszen 4 ponton belül van a következő 4 csapat, sőt a Kenéz FC két meccset is játszik. Nagyon kíváncsiak vagyunk a mindig izgalmas harmadik vonal utolsó mérkőzéseire! FIGYELJ! Eredményhirdetés 20.25.-től a hátsó sátorban!

Jelen pillanatban holtversenyben vezeti a góllövők versenyét Virág Dániel és Csendes Ferenc, itt is óriási harc várható a serlegért!

Tabella

A bajnokság eredményei elérhetőek ide kattintva.
Ha még nem neveztetek a február 22-én rajtoló tavaszi szezonba, akkor kattintsatok IDE!


2. osztály

Jött, látott és magabiztosan meg is nyerte a másodosztályt a Marczibányi Ligából érkező Ismokeking, akik az elmúlt fordulóban valósággal kiütötték az addig veretlen MÁV VSC-t. Bajnoki címükhöz nem fér kétség és utolsó fordulóbeli mérkőzésük már csak formalitás. Nem úgy a jelenleg második No Sansznak, akik egy bajnok elleni sikerrel bebiztosíthatják ezüstérmes és ezzel feljutó pozíciójukat, vereség esetén azonban akár a negyedik helyig is visszacsúszhatnak, hiszen – ahogy azt már megszokhattuk – a másodosztályban is igen izgalmas a végjáték… A jelenleg harmadik MÁV VSC a négy közé vágyó Chakaritával mérkőzik meg, míg az utóbbi négy meccsén mindössze egy pontot szerző Fotelsztárok az FHSZ ellen biztosíthatják be ‘kupás’ helyezésüket. Nem jött ki a lépés ebben a szezonban a Lokomotívnak, így a tavaszi küzdelmeket a harmadosztályban kezdik és az is kiderül, hogy a Ria Ria vagy a No Sponzor kényszerül osztályozót játszani a bent maradásért.

11 gólt szerzett az elmúlt fordulóban így előnye szinte behozhatatlan Zabolai Gergőnek a góllövők versenyében…

Eredményhirdetés 22.00. órakor, kérem így készüljetek!!!

Tabella

A bajnokság eredményei elérhetőek ide kattintva.
Ha még nem neveztetek a február 22-én rajtoló tavaszi szezonba, akkor kattintsatok IDE!


1 osztály

‘Felül’ minden eldőlt, így az utolsó forduló forduló mérkőzései csupán formalitás. Ellenben az alsó házban lesz egy Todor Pet Bau Team KFT – Szemérem AJAX összecsapás, ahol a vesztes – vélhetően – az osztályozós helyre szorul. Az Aston Kanál kiesett, míg a gólkirályi címért nagy verseny várható Tordai Szabolcs és Kerek Norbert között.

Díjátadó 20.25.-kor!!!

A bajnokság eredményei elérhetőek ide kattintva.
Ha még nem neveztetek a február 22-én rajtoló tavaszi szezonba, akkor kattintsatok IDE!


 

Köszönjük, hogy hétről-hétre rendszeresen eljöttök hozzánk és szabadidőtöket a kispályás focizásnak szentelitek. A Ti érdemetek, hogy a SORI LIGA Budapest egyik legizgalmasabb pontvadászata lett a maga három osztályával. Kérem, amennyiben indulnátok a február 22-én rajtoló tavaszi bajnokságban jelentkezzetek mielőbb ide kattintva – ha jelenleg is játszotok a bajnokságban azért, ha még nem, akkor azért…