Elrajtol a csütörtöki pontvadászat a 17. kerületben

Augusztus 30-án csütörtökön végre elrajtol a várva-várt Sosi Pizza&Burger Liga a 17. kerületi Bakancsos utcai műfüves pályán. Jelenleg 9 csapat részvétele 100%-os, rajtuk kívül ketten még jelentkeztek, tehát 1-3 hely még van a bajnokságban, ha jönnétek, vagy tudtok olyan csapatot, aki indulna, kérem jelezzétek! Ha most akartok jelentkezni kattintsatok IDE!

Csapatok: MFC, Pom-Pom, Street Kids, gerendahaz.com-17.ker BK, Anvalor Rákosmenti Ördögök, Greens, Skorpio United, Möse Futsal Club, FC Elders

Szeretnénk megköszönni a Bakancsos utcai Sporttelepnek, hogy itt rendezhetjük első kimondottan amatőr bajnokságunkat! Illetve szeretnénk köszönetünket kifejezni a Sosi Pizza&Burgernek, hogy rendezvényünk mögé álltak. Apropó amatőr bajnokság: kérem ne feledjétek: a bajnokságban nem szerepelhetek a 2018-as esztendőben Futsal Nb1-es, illetve nagypálya NB-s játékosok.

Az 1. játéknap (08.30) mérkőzései:

18.15. MFC – Möse Futsal Club
19.00. gerendahazak.com-17.ker BK – Greens
19.45. Anvalor Rákosmenti Ördögok – Skorpio United
20.30. Pom Pom – FC Elders

Kérem a csapatvezetőket a mérkőzés előtt 20 perccel megérkezni szíveskedjenek és a játékvezetőtől vegyék át a nevezési listát, melyet a mérkőzés kezdete előtt le is kell adni. FONTOS, csak az kell ráírni, aki az első mérkőzésen ott van.
Bármilyen kérdés esetén kérem e-mailt írjatok a foci@kaminokupa.hu címre!

Ha most akartok jelentkezni kattintsatok IDE!