2014. augusztus 9. szombat
OXYGEN BUDA Sportközpont

9290_778328308865983_7699683058754969364_n

Magyarország legnagyobb egynapos amatőr kispályás focikupája
60 csapat – 5 fős csapatok – 3 továbbjutó – gyönyörű környezet

Helyszíne:

 

A pályák: 6 db kiváló minőségű műfüves pálya – 20×40 méter, vonalakkal határolt, kézilabda kapuval

Nevezési Feltételek:
– Férficsapatok: 10.000.- Ft /csapat.
– Egy csapatban max.12 fő nevezése lehetséges.
– Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
– Az első 60 nevezést tudjuk fogadni. Határidő: augusztus 7. csütörtök 18.00.

stickyA tornán nem szerepelhetnek a következő bajnokságokban igazolással rendelkező játékosok: futsal NB1, nagypálya NB1, NB2, NB3 (akik pályára léptek vagy nevezve voltak a 2013-2014-es szezonban)

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Melyik kupára jelentkeztek?:*
Csapatnév:*
Megjegyzés:Díjazás:

I.hely: AMATŐR VÁNDORSERLEG +adidas BRAZUCA labda + egy garnitúra választható Nike vagy adidas sportfelszerelés ( 10 db mez a Győztes csapat igényeire szabva ) a TopFootballtól + egy 12 főre szóló Footgolf Voucher, 9 szakaszra, szabályismertetéssel, labdákkal a Footgolf szövetség jóvoltából + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél
II.hely: Derbystar shortok ( 10 db ) + adidas Brazuca labda + két alkalmas Cageball Voucher a kőbányai Cageball Center felajánlásaként + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél
III.hely: adidas Brazuca labda + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél
IV. hely: Kupa + Oklevél

Különdíjak:

  • a torna játékosa : trófea + Joma mez a TopFootball felajánlásaként + a Globex Pizzéria különdíja
  • a torna kapusa : trófea + Joma kapusmez és short a TopFootball felajánlásaként + egy két személyes Oxygen Wellness különdíj
  • gólkirály: trófea + Joma mez a TopFootball felajánlásaként + a Globex pizzéria felajánlása
  • a legtehetségesebb játékos : trófea + kedvenc klubcsapatod egy ajándéktárgya*,
  • a legrutinosabb játékos : trófea + kedvenc klubcsapatod egy ajándéktárgya*.

*a listában szereplő csapatok közül.

Lebonyolítás: A benevezett Csapatokat 5 fős csoportokba sorsoljuk, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezések sorsát. A Csapatoknak lehetőségük van reggeli (8.00.) vagy délelőtti (12.00.) kezdést kérni, de a későbbi kezdéshez a vidékről érkező Csapatok előnyt élveznek. Továbbjutás: csoportonként az első három helyezett jut tovább, ahol a torna a rájátszással folytatódik. Ezután következnek az elődöntők, majd a helyosztók! Helyezések eldöntése:Győzelem: 3 pont, döntetlen: 1 pont, vereség: 0 pontPontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is – az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három (vagy több) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

 

Játékszabályok:

A játékidő: csoportmérkőzések alatt: 2*10 perc, rájátszásban: 2*12 perc

A játéktér: 6 db kézilabda pálya méretű, műfüves pálya, 3×2-es kapukkal.

Cipők: terem-, illetve műfüves cipők.

Labda: 4-es és 5-ös méretű, normál foci labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges.

Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni! Ha egy csapat ( sérülés vagy bármi más okból ) nem tud kiállni az utolsó csoportmérkőzésére annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt ( 3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel ) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban játszhat!

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben közvetlen szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A labda játékba hozatala kézzel történik.

A labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja.

A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.

Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél – a labdás játékos kérésére – az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

Egyenes kieséses rendszerű kupatalálkozón döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek hetest.

Óvást az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság (2 rendező + játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A rendezvényen a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem szerepelhet!

Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

A csapatokra az első csoport mérkőzésre való megjelenéskor 5 perc várakozási idő van. A további mérkőzéseknél várakozási idő nincs.

emailINFORMÁCIÓK:

mail: info@kaminokupa.hu
infovonal: 06/20 55 100 49
facebook.com/kaminokupa