Extra mezőny a szerdai bajnokságban

Most szerdán ( 03.01. ) elkezdődik a tavaszi szezon a Delej utcában. A bajnokságba az alábbi csapatok adták be a jelentkezésüket:

Airnergy FC

Alpin FC

Budapest Boys

Csernya BK

Elpazarolt Tehetségek

Maxim Zrt

National Iron Team

Partizán Baokád

Pocak

SE SK

Squadra Anonima

SZPCDSE-ECECE

Üdvözlünk Benneteket a bajnokságban és köszönjük, hogy minket választottatok! Kérem, amennyiben a  bajnoksággal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, azt írjátok meg nekünk e-mailben a foci@kaminokupa.hu címre csapatnevetek megadásával! Telefonon Milán segít Nektek, sürgős esetben az alábbi telefonszámon: +36309160147

Lentebb megtekinthetitek az első forduló párosításait.

Természetesen a bajnokság teljes menetrendje is készül, amint megvan feltöltjük oldalunkra és e-mailben is kiküldjük Nektek!

FONTOS! Az új csapatok még nem tudják, e-mailben a foci@kaminokupa.hu címről írva kommunikálunk. Kérem, amennyiben bármilyen kérdésetek van Ti is ide írjatok! Messenger- és sms üzenetekre sajnos nem tudunk válaszolni és nem is vesszük figyelembe azokat. 🙂

Most szerdán ( 03.01. ) az első fordulóban minden csapatvezetőt fél órával csapata mérkőzése előtt várunk a zsűriasztalnál, hiszen ki kell tölteni illetve módosítani a Nevezési Listát!

 

Az első játéknap (03.01.) mérkőzései

A kiírt mérkőzésidőpontok véglegesek, azokat módosítani nem tudjuk. Halasztani ebből a fordulóból már nem tudtok.

Kérem olvassátok el és osszátok meg a bajnokság versenyszabályzatát!

A bajnokságok részletes menetrendjei hamarosan felkerülnek weboldalunkra.

Szerdán találkozunk!