Kétballábasok siker az idei első Touron!!!

Először is engedjétek meg, hogy megköszönjem, hogy részt vettetek a 2023-as VID BALATON TOUR első állomásán!

Kétség sem férhet hozzá, a szombati balatonszárszói volt az idei esztendő legnagyobb balatoni kispályás labdarúgó fesztiválja 80 (!) csapat, az ország MINDEN pontjáról, sőt Felvidékről és Erdélyből is !!!

Rendkívül büszkék vagyunk Rátok! 157 mérkőzés, remek pillanatokkal, óriási csatákkal és néhány parázs összecsapással  büntetőpárbajokkal. A balatonszárszóiak – mint mindig – most is remek fogadtatásban részesítettek Bennünket, partnereinknek hála pedig az eddigi legszebb díjjasaszalról adhattunk ajándékokat azoknak akik ezen a napon a legjobban szerepeltek!

A győztesnek járó hatalmas trófeát minden bizonnyal körbemutogatják majd Komáromban. Köszönjük Nektek, hogy eljöttetek, köszönjük minden partnerünknek a támogatást, bizalmat!

Pinkóczi Tibor – alapító, Kaminokupa Sport Kft
A tornán készült képek folyamatosan kerülnek fel FLICKR ALBUMUNKBA!

Szöveges összefoglaló

Nyolcvan csapat részvételével sikeresen lezajlott idei első balatonszárszói kupánk. A helyszín földrajzi fekvése miatt szép számmal érkeztek csapatok Somogy vármegyéből! A rendező településen kívül volt balatonlellei, tengődi, fonyódi, balatonszemesi csapat, de a megyeszékhelyről, Kaposvárról is jött kettő. Nem meglepő, hogy a legtöbb csapat a fővárosból jött, szám szerint 19. A második legaktívabb település az egyaránt három egyletet delegáló Komárom és Nagykanizsa volt.


Július 15-én újra találkozunk Balatonszárszón!
Jelentkezzetek be már most!!! KATT IDE!


A nyolcvan jelentkezőt húsz darab négy csapatos csoportra bontottuk. Egyszerre öt pályán zajlottak a küzdelmek a továbbjutó helyekért. Az első öt négyesből imponáló teljesítmény nyújtott a szigetszentmiklósi Golden Aces, akik hibátlan teljesítménnyel, tizennyolc rúgott góllal, érintetlen hálóval jutottak tovább. Szintén hibátlanul és kapott gól nélkül jutott az egyenes kieséses szakaszba Kaposvár friss bajnoka a Belo BT és a Futottak Még. A negyedik és ötödik csoportban minitabella döntött a továbbjutásról, a Kanyar Bárkonyha, a Mátyásföld és a Pestis is legyőzte a Hungarikumot, egymás ellen pedig döntetlenre végeztek, ezután előbbi kettő ment tovább a Pestis veretlenül búcsúzott. Az „E” csoportban a hárman is hat ponttal zártak, a minitabella a NewBirds elsőségét és a helyi NKSE búcsúját hozta.

A második csoportkörben az „A” pályán négy kiváló csapat csatázott az első két helyért melyeket végül a Sörpatika  és a Hungary Mushashi  szereztek meg a Hollywood és az FC Albidok előtt. A The Private Rooftop két meccs után továbbjutott, akárcsak a TPS Csiga, akik mindhárom csoportmeccsük után győztesen hagyták el a játékteret. A Szésza 2020 veretlenül, hét ponttal első lett a Blancos előtt, némi meglepetésre az utóbbi időben egyre acélosabb Squadra Anonima győzelem nélkül búcsúzott a kupától. Az utolsó csoportmeccsének úgy vágott neki a Baranya Blinders, hogy csak többgólos győzelem esetén jut tovább az addig mindkét meccsét megnyerő Pontrablók ellen. Végül hárommal nyertek Bartal Bencéék, így elsők lettek és később sokáig meneteltek…

A „K” csoportban szerepelt a „szárszó specialista” Meglepetés és nem is csalódtunk elsők lettek a csoportjukban. Kétség sem férhetett a Kárpátalja FC jogos csoportgyőzelméhez, a második helyet nagy csatában a PiedraFlex szerezte meg. A DUFA és a Fékcentrum kéz a kézben jutott tovább, míg a Lázár Lovaspark szekere az első meccsen még döcögött, de a hátralévő két találkozót nyerve magabiztosan lettek az elsők a jó erőkből álló Kétballábasok előtt. Az „N” csoport a balassagyarmati Focifan fiataljainak elsőségével ért véget.

A CsőLavina és a Csordás FC sem kapott gólt a csoportban, akárcsak a velük párhuzamosan játszó, öt pontot gyűjtő friss Budapest-bajnok SZPCDSEEcece, akik a kaposvári SZLAMB mögött másodikak lettek. A Football Rangers és a bajai Young Boys három győzelemmel lett első és a korábbi Sori-Liga első aRoma is készülhetett az esti programra. Az utolsó csoportot jobb gólkülönbségével a Maxim Zrt. nyerte a Vezér Bykák előtt.

A továbbjutó negyven csapat egyenes kiesése rendszerben folytatta a legjobb tízig. A Meglepetés simán hozta a Piedraflex elleni meccsét és készülhetett a Cső­Lavinát búcsúztató SZPCDSEEcece ellen. Továbbra is kapott gól nélkül menetelt a Golden Aces és a Sörpatika. A Futottak Még, a Kanyar Bárkonyha, a NewBirds és a Szésza 2020 is hétméteresek után jutott tovább. Egygólos meccset nyertek a Kétballábasok és a Baranya Blinders. A kaposvári bajnok Belo BT. a Balatonszárszót búcsúztatta.

A kupa kiegyensúlyozottságát mutatja, hogy a legjobb tíz közé jutásért vívott meccsek közül négy hétméteresekkel dőlt el és háromszor csak egy gól döntött. A Meglepetés az utolsó percben kapusgóllal egyenlített az SZPCDSE-Ecece ellen, majd hetesekkel nyert. A Golden Aces a Sörpatikát búcsúztatta, akik veretlenül, kapott gól nélkül kényszerültek búcsúzni… A Baranya Blinders, a  Hungary Mushashi és a Fékcentrum  is egygólos meccsen lépett tovább, a Kétballábasok és a Szésza 2020 kettővel nyert. A legnagyobb különbséggel a Belo BT nyert ebben a szakaszban.

A legjobb tíz közé jutottakat az eddigi eredményeik alapján sorrendbe tettük és az előre meghatározott séma alapján következett két nyolcaddöntő, majd a negyeddöntők, elődöntők és a két helyosztó. Érdekességként megjegyezzük, hogy csak a kaposvári Belo BT rendelkezett hibátlan mérleggel, illetve a tízből öt csapatnak is három győzelem és két döntetlen állt a neve mellett.

A Szésza 2020  és a Maximot hétméteresekkel búcsúztató Kétballábasok kerültek, a legjobb nyolc közé.

A negyeddöntő két góllal nyerte a Belo BT és a Baranya Blinders, előbbi a Szésza 2020, utóbbi a DUFA ellen. A DUFA a Mánya Szabolcs gólkirályi címével vigasztalódott. Egy kétballábas gól esett a Golden Aces ellen. A Meglepetés gól nélküli húsz perc után hetesekkel búcsúztatta a Fékcentrumot.

Az elődöntőben követezett a harmadik egygólos Kétballábasok siker a Meglepetés ellen, míg a ’déli rangadón’ a Belo BT kettővel verte a Baranya Blinderst.

A bronzérem büntetők után a Meglepetésé lett, akik az utóbbi három esztendőben a dobogó mindhárom fokán álltak már!

Az aranyérmek Komáromba kerültek, gól nélküli rendes játékidő után majdnem az első hat lövés után is találat nélkül maradtunk, de a Kétballábasok egy hetest értékesítettek, így Övék lett a kupa!

GRATULÁLUNK!

Kerekes György – csapatvezető, Kétballábasok

Nagyon színvonalas tornán sikerült elérnünk az első helyet. Az összes játékosunk kimagasló teljesítményt nyújtott, e nélkül nem sikerülhetett volna. Nagyon erős csapatokat sikerült legyőznünk! Csoportból nehezen sikerült tovabbjutnunk , de utána nagyon stabil játékot tudtunk játszani és ez annyira nem ízlett az ellenfeleknek. A csoportmérkőzések után 6 mérkőzést játszottunk és egyszer sikerült csak a labdát a hálónkba juttatni! Gratulálok az egész csapatnak! A szervezés kifogástalan volt, emellett a gyönyörű díjazásról nem is beszélve. Nagyon jól éreztük magunkat!

 


EREDMÉNYEK

 

„A” CSOPORT8.00.–„A” pálya

Balatotál (Balatonlelle),

Arany Ászok FC (Tengőd),

Alpári Bohócok (Bp.),

Golden Aces (Szigetszentmiklós),

8.00. Balatotál – Arany Ászok FC 5-0

8.25. Alpári Bohócok – Golden Aces 0-4

Balatotál – Alpári Bohócok 6-0

Arany Ászok FC – Golden Aces 0-11

Balatotál – Golden Aces 0-3

Arany Ászok FC – Alpári Bohócok 3-8

A csoport végeredménye:

„A”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Golden Aces

3

3

0

0

18-0

9

2

Balatotál

3

2

0

1

11-3

6

3

Alpári Bohócok

3

1

0

2

3-13

3

4

Arany Ászok FC

3

0

0

3

3-24

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„B” CSOPORT8.00.–„B” pálya

Flamengo (Bp.),

Haverpool (Tamási),

Libertadores (Budapest)

Belo BT (Kaposvár),

8.00. Flamengo – Haverpool 1-1

8.25. Libertadores – Belo BT 0-1

Flamengo – Libertadores 2-1

Haverpool – Belo BT 0-3

Flamengo – Belo BT 0-1

Haverpool – Libertadores 4-0

A csoport végeredménye:

„B”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Belo BT

3

3

0

0

4-2

6

2

Haverpool

3

1

1

1

5-4

4

3

Flamengo

3

1

1

1

3-3

4

4

Libertadores

3

0

0

3

1-7

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„C” CSOPORT8.00.–„C” pálya

Futottak Még (Tárnok),

Fonyód CMS (Fonyód),

Szemesi All Stars (Balatonszemes),

Balatonszárszó

8.00. Futottak Még – Fonyód CMS 2-0

8.25. Szemesi All Stars – Balatonszárszó 2-0

Futottak Még – Szemesi All Stars 4-0

Fonyód CMS – Balatonszárszó 1-2

Futottak Még – Balatonszárszó 1-0

Fonyód CMS – Szemesi All Stars 3-2

A csoport végeredménye:

„C”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Futottak Még

3

3

0

0

7-0

9

2

Balatonszárszó

3

2

0

1

4-2

6

3

Fonyód CMS

3

1

0

2

4-6

3

4

Szemesi All Stars

3

0

0

3

2-9

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„D” CSOPORT8.00.–„D” pálya

Mátyásföld (Bp.),

Kanyar Bárkonyha (Keszthely),

Hungarikum (Bp.),

Pestis (Monor),

8.00. Mátyásföld – Kanyar Bárkonyha 2-2

8.25. Hungarikum – Pestis 0-2

Mátyásföld – Hungarikum 4-0

Kanyar Bárkonyha – Pestis 1-1

Mátyásföld – Pestis 0-0

Kanyar Bárkonyha – Hungarikum 6-1

A csoport végeredménye:

„D”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Kanyar Bárkonyha

3

1

2

0

9-4

5

2

Mátyásföld

3

1

2

0

6-2

5

3

Pestis

3

1

2

0

3-1

5

4

Hungarikum

3

0

0

3

1-12

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„E” CSOPORT8.00.–„E” pálya

NKSE (Balatonszárszó),

VRDB (Mernye),

NewBirds (Ócsa),

Joga Bonito (Vác, Sidó Szabolcsék),

8.00. NKSE – VRDB  2-1

8.25. NewBirds – Joga Bonito 0-1

NKSE – NewBirds 1-5

VRDB – Joga Bonito 2-5

NKSE – Joga Bonito 3-2

VRDB – NewBirds 0-3

A csoport végeredménye:

„E”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

NewBirds

3

2

0

1

8-2

6

2

Joga Bonito

3

2

0

1

8-5

6

3

NKSE

3

2

0

1

6-8

6

4

VRDB

3

0

0

3

3-10

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„F” CSOPORT10.15.–„A” pálya

Hollywood (Eger),

Hungary Mushashi (Oroszlány),

Sörpatika (Paks),

FC Albidok (Bp.),

10.15. Hollywood – Hungary Mushashi 1-3

10.40. Sörpatika – FC Albidok 1-0

Hollywood – Sörpatika 0-1

Hungary Mushashi – FC Albidok 1-2

Hollywood – FC Albidok 6-0

Hungary Mushashi – Sörpatika 0-0

A csoport végeredménye:

„F”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Sörpatika

3

2

1

0

2-0

7

2

Hungary Mushashi

3

1

1

1

4-3

4

3

Hollywood

3

1

0

2

7-4

3

4

FC Albidok

3

1

0

2

2-8

3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„G” CSOPORT10.15.–„B” pálya

Szunnyadó Erő (Vác),

Család az család (Tata),

Angolan Boys FC (Bp.),

The Private Rooftop (Bp.),

10.15. Szunnyadó Erő – Család az család 1-0

10.40. Angolan Boys FC – The Private Rooftop 0-1

Szunnyadó Erő – Angolan Boys FC 1-1

Család az család – The Private Rooftop 0-6

Szunnyadó Erő – The Private Rooftop 0-0

Család az család – Angolan Boys FC 0-1

A csoport végeredménye:

„G”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

The Private Rooftop

3

2

1

0

7-0

7

2

Szunnyadó Erő

3

1

2

0

2-1

5

3

Angolan Boys FC

3

1

1

1

2-2

4

4

Család az család

3

0

0

3

0-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


„H” CSOPORT10.15.–„C” pálya

Zalán és csapata (Eger),

Szésza 2020 (Bonyhád),

Squadra Anonima (Biatorbágy),

Blancos (Bp.),

10.15. Squadra Anonima – Zalán és Csapata 1-1

10.40. Szésza 2020-Blancos 2-1

Squadra Anonima – Szésza 2020 2-2

Zalán és Csapata – Blancos 1-3

Squadra Anonima – Blancos 0-2

Zalán és Csapata – Szésza 2020 0-2

A csoport végeredménye:

„H”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Szésza 2020

3

2

1

0

6-3

7

2

Blancos

3

2

0

1

6-3

6

3

Squadra Anonima

3

0

2

1

3-5

2

4

Zalán és csapata

3

0

1

2

2-6

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„I” CSOPORT10.15.–„D” pálya

NewMyCream (Bp.),

Pontrablók (Dunszerdahely),

Baranya Blinders (Pécs),

Csanytelek SC (Csanytelek),

10.15. NewMyCream – Pontrablók 1-2

10.40. Baranya Blinders – Csanytelek SC 2-0

NewMyCream – Baranya Blinders 1-0

Pontrablók – Csanytelek SC 3-1

NewMyCream – Csanytelek SC 4-2

Pontrablók – Baranya Blinders 1-4

A csoport végeredménye:

„I”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Baranya Blinders

3

2

0

1

6-2

6

2

NewMyCream

3

2

0

1

6-4

6

3

Pontrablók

3

2

0

1

6-6

6

4

Csanytelek SC

3

0

0

3

3-9

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„J” CSOPORT10.15.–„E” pálya

Sepsipest FC (Bp.),

TPS Csiga (Bp.),

Bőrszalonna (Nagyvegyim),

Bácska SE (Vaskút),

10.15. Sepsipest FC – TPS Csiga 1-3

10.40. Bőrszalonna – Bácska SE 0-6

Sepsipest FC – Bőrszalonna 3-3

TPS Csiga – Bácska SE 1-0

Sepsipest FC – Bácska SE 0-5

TPS Csiga – Bőrszalonna 4-0

A csoport végeredménye:

„J”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

TPS Csiga

3

3

0

0

8-1

9

2

Bácska SE

3

2

0

1

11-1

6

3

Sepsipest FC

3

0

1

2

4-11

1

4

Bőrszalonna

3

0

1

2

3-13

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


 

„K” CSOPORT12.30.–„A” pálya

Meglepetés (Bp.),

Grundfoci (Szajol),

FC Joga Bonito (Szombathely,Horváth Máté),

Tarnaörs Csontdarálók,

12.30. Meglepetés – Grundfoci 2-0

12.55. FC Joga Bonito – Tarnaörs Csontdarálók 4-1

Meglepetés – FC Joga Bonito 0-0

Grundfoci – Tarnaörs Csontdarálók 1-1

Meglepetés – Tarnaörs Csontdarálók 5-0

Grundfoci – FC Joga Bonito 1-3

A csoport végeredménye:

„K”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Meglepetés

3

2

1

0

7-0

7

2

FC Joga Bonito

3

2

1

0

7-2

7

3

Grundfoci

3

0

1

2

2-4

1

4

Tarnaörs Csontdarálók

3

0

1

2

2-10

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„L” CSOPORT12.30.–„B” pálya

Csapatnév FC (Nagykanizsa),

Piedraflex (Bp.),

Keretbe SE (Öcsény),

Kárpátalja (Bp.)

12.30. Csapatnév FC – Piedraflex 1-5

12.55. Keretbe SE – Kárpátalja 0-3

Csapatnév FC – Keretbe SE 0-4

Piedraflex – Kárpátalja 1-4

Csapatnév FC – Kárpátalja 1-7

Piedraflex – Keretbe SE 2-2

A csoport végeredménye:

„L”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Kárpátalja

3

3

0

0

14-2

9

2

Piedraflex

3

1

1

1

8-7

4

3

Keretbe SE

3

1

1

1

6-5

4

4

Csapatnév FC

3

0

0

3

2-16

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„M” CSOPORT12.30.–„C” pálya

Fékcentrum (Debrecen),

Hanyatt SE (Győr),

DUFA (Sepsiszentgyörgy),

FTK (Nagykanizsa)

12.30. Fékcentrum – Hanyatt SE 2-1

12.55. DUFA – FTK 5-1

Fékcentrum – DUFA 0-0

Hanyatt SE – FTK 1-0

Fékcentrum – FTK 6-0

Hanyatt SE – DUFA 0-7

A csoport végeredménye:

„M”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

DUFA

3

2

1

0

12-1

7

2

Fékcentrum

3

2

1

0

8-1

7

3

Hanyatt SE

3

1

0

2

2-9

3

4

FTK

3

0

0

3

1-12

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


„N” CSOPORT12.30.–„D” pálya

Focifan (Balassagyarmat),

Squadrakadabra (Biatorbágy),

Watermelon (Nyergesújfalu),

Szisztéma (Bp.)

12.30. Focifan – Squadrakadabra 2-2

12.55. Watermelon – SZISZTÉMA 1-3

Focifan – Watermelon 4-1

Squadrakadabra – SZISZTÉMA 2-1

Focifan – SZISZTÉMA 4-1

Squadrakadabra – Watermelon 0-4

A csoport végeredménye:

„N”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Focifan

3

2

1

0

10-4

7

2

Squadrakadabra

3

1

1

1

4-7

4

3

SZISZTÉMA

3

1

0

2

5-7

3

4

Watermelon

3

1

0

2

6-7

3

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


„O” CSOPORT12.30.–„E” pálya

Lázár Lovaspark (Tahitótfalu),

Kétballábasok (Komárom),

B@szd Előre! (Kecskemét),

Ági Boltja (Dombóvár)

12.30. Lázár Lovaspark – Kétballábasok 0-0

12.55. B@szd Előre! – Ági Boltja 0-3

Lázár Lovaspark – B@szd Előre! 3-1

Kétballábasok – Ági Boltja 1-1

Lázár Lovaspark – Ági Boltja 4-0

Kétballábasok – B@szd Előre! 4-3

A csoport végeredménye:

„O”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Lázár Lovaspark

3

2

1

0

7-1

7

2

Kétballábasok

3

1

2

0

5-4

5

3

Ági Boltja

3

1

1

1

4-5

4

4

B@szd Előre!

3

0

0

3

4-10

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„P” CSOPORT14.45.–„A” pálya

Team Herkules (Komárom),

Csordás FC (Felsőzsolca),

Cső Lavina (Győr),

Partizán Beokád ©  (Bp.)

14.45. Team Herkules – Csordás FC 0-2

15.15. Cső Lavina – Partizán Beokád © 5-0

Team Herkules – Cső Lavina 0-3

Csordás FC – Partizán Beokád © 3-0

Team Herkules – Partizán Beokád © 0-3

Csordás FC – Cső Lavina 0-0

A csoport végeredménye:

„P”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Cső Lavina

3

2

1

0

8-0

7

2

Csordás FC

3

2

1

0

5-0

7

3

Partizán Beokád ©

3

1

0

2

3-8

3

4

Team Herkules

3

0

0

3

0-8

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


„Q” CSOPORT14.45.–„B” pálya

SZPCDSE-ECECE (Ceglédbercel),

Active Ablak (Barcs),

Károlyi & Társa (Mezőberény),

SZLAMB (Kaposvár)

14.45. SZPCDSE-ECECE – Active Ablak 0-0

15.15. Károlyi & Társa – SZLAMB 0-2

SZPCDSE-ECECE – Károlyi & Társa 4-0

Active Ablak – SZLAMB 1-2

SZPCDSE-ECECE – SZLAMB 0-0

Active Ablak – Károlyi & Társa 0-1

A csoport végeredménye:

„Q”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

SZLAMB

3

2

1

0

4-1

7

2

SZPCDSE-ECECE

3

1

2

0

4-0

5

3

Károlyi & Társa

3

1

0

2

1-6

3

4

Active Ablak

3

0

1

2

1-3

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.


 

„R” CSOPORT14.45.–„C” pálya

Balassagyarmati Kábel SE (Pilisszentiván),

ARoma FC (Bp.),

Football Rangers (Bp.),

Gladiátorok (Gödöllő)

14.45. Balassagyarmati Kábel SE – ARoma FC 0-5

15.15. Football Rangers – Gladiátorok 2-1

Balassagyarmati Kábel SE – Football Rangers 0-5

ARoma FC – Gladiátorok 2-1

Balassagyarmati Kábel SE – Gladiátorok 0-5

ARoma FC – Football Rangers 0-1

A csoport végeredménye:

„R”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Football Rangers

3

3

0

0

8-1

9

2

ARoma FC

3

2

0

1

7-2

6

3

Gladiátorok

3

1

0

2

7-4

3

4

Balassagyarmati Kábel SE

3

0

0

3

0-15

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


„S” CSOPORT14.45.–„D” pálya

 

Otamans UA (Veszprém),

Szőnyi RFC (Komárom),

Young Boys (Baja, Németi Dominik)

14.45. Sugovica – Otamans UA 2-0

15.15. Szőnyi RFC – Young Boys 0-1

Sugovica – Szőnyi RFC 3-2

Otamans UA – Young Boys 0-3

Sugovica – Young Boys 0-1

Otamans UA – Szőnyi RFC 1-1

A csoport végeredménye:

„S”

Csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Young Boys

3

3

0

0

5-0

9

2

Sugovica

3

2

0

1

5-3

6

3

Szőnyi RFC

3

0

1

2

3-5

1

4

Otamans UA

3

0

1

2

1-6

1

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


„T” CSOPORT14.45.–„E” pálya

Maxim Zrt. (Bp.),

Vezér Bykák (Rákóczifalva),

Laki Bulls (Kalocsa),

Árpád FC (Cegléd)

14.45. Maxim Zrt. – Vezér Bykák 0-0

15.15. Laki Bulls – Árpád FC 2-1

Maxim Zrt. – Laki Bulls 3-1

Vezér Bykák – Árpád FC 2-1

Maxim Zrt. – Árpád FC 2-1

Vezér Bykák – Laki Bulls 1-0

A csoport végeredménye:

„T”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Maxim Zrt.

3

2

1

0

5-2

7

2

Vezér Bykák

3

2

1

0

3-1

7

3

Laki Bulls

3

1

0

2

3-5

3

4

Árpád FC

3

0

0

3

3-6

0

Az 1., és a 2. helyezettek jutnak tovább.

 


RÁJÁTSZÁS A 20 csoportból az 1. és 2. helyezettek kerülnek a rájátszásba, ahol a csapatok az alábbiak szerint folytatják. Játékidő 2*10 perc végig

 

A LEGJOBB 20 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT

1.mérkőzés 17.15. ’A’ pálya A1-B2

GOLDEN ACES – HAVERPOOL 4-0

2.mérkőzés 17.15. ’B’ pálya B1-C2

BELO BT. – BALATONSZÁRSZÓ 3-1

3.mérkőzés 17.15. ’C’ pálya C1-D2

Futottak Még – Mátyásföld 2-2 (4-3)

4.mérkőzés 17.15. ’D’ pálya D1-E2

Kanyar Bárkonyha – Joga Bonito 1-1 (2-0)

5.mérkőzés 17.15. ’E’ pálya E1-A2

New Birds – Balatotál 0-0 (2-0)

6.mérkőzés 17.40. ’A’ pálya F1-G2

Sörpatika – Szunnyadó Erő 2-0

7.mérkőzés 17.40. ’B’ pálya G1-H2

The Private Rooftop – Blancos 0-3

8.mérkőzés 17.40. ’C’ pálya H1-I2

Szésza 2020 – New My Cream 0-0 (3-1)

9.mérkőzés 17.40. ’D’ pálya I1-J2

Baranya Blinders – Bácska SE 1-0

10.mérkőzés 17.40. ’E’ pálya J1-F2

TPS Csiga – Hungary Mushashi 0-1

11.mérkőzés 18.05. ’A’ pálya K1-L2

Meglepetés – Piedraflex 4-1

12.mérkőzés 18.05. ’B’ pálya L1-M2

Kárpátalja – Fékcentrum 0-2

13.mérkőzés 18.05. ’C’ pálya M1-N2

DUFA – Squadrakadabra 5-1

14.mérkőzés 18.05. ’D’ pálya N1-O2

Focifan – Kétballábasok 0-1

15.mérkőzés 18.05. ’E’ pálya O1-K2

Lázár Lovaspark – FC Joga Bonito 3-1

16.mérkőzés 18.30. ’A’ pálya P1-Q2

Csőlavina – SZPCDSE-ECECE 0-1

17.mérkőzés 18.30. ’B’ pálya Q1-R2

SZLAMB –  aRoma 1-4

18.mérkőzés 18.30. ’C’ pálya R1-S2

Football Rangers – Sugovica 0-4

19.mérkőzés 18.30. ’D’ pálya S1-T2

Young Boys – Vezér Bykák 0-4

20.mérkőzés 18.30. ’E’ pálya T1-P2

Maxim Zrt. – Csordás FC 2-0

 

Priskin Tamás is megtisztelte rendezvényünket! Hogy mi járatban volt? Kattintastok ide és kövessétek be a SportMed oldalát! További képek Priskával hamarosan…


A LEGJOBB 10 KÖZÉ KERÜLÉSÉRT

21.mérkőzés 18.55. ’A’ pálya 1-6

Golden Aces – Sörpatika 0-0 (3-2)

22.mérkőzés 18.55. ’B’ pálya 2-7

Belo BT. – Blancos 4-1

23.mérkőzés 18.55. ’C’ pálya 3-8

Futottak Még – Szésza 2020 0-2

24.mérkőzés 18.55. ’D’ pálya 4-9

Kanyar Bárkonyha – Baranya Blinders 0-1

25.mérkőzés 18.55. ’E’ pálya 5-10

New Birds – Hungary Mushashi 0-1

26.mérkőzés 19.20. ’A’ pálya 11-16

Meglepetés – SZPCDSE 1-1 (3-2)

27.mérkőzés 19.20. ’B’ pálya 12-17

Fékcentrum – aRoma 1-0

28.mérkőzés 19.20. ’C’ pálya 13-18

DUFA – Football Rangers 1-1 (3-2)

29.mérkőzés 19.20. ’D’ pálya

Kétballábasok – Vezér Bykák 2-0

30.mérkőzés 19.20. ’E’ pálya 15-20

Lázár Lovaspark – Maxim Zrt.  0-0 (0-2)


Július 15-én újra találkozunk Balatonszárszón!
Jelentkezzetek be már most!!! KATT IDE!


A LEGJOBB 10 KÖZÉ jutott csapatokat addig elért valamennyi eredményük alapján sorrendbe tesszük. A sorrendben első 6 csapat a negyeddöntőbe jut, míg a sorrendben 7-10. helyezettek ’bejátszó mérkőzésen’ szerepelnek a legjobb 8 közé kerülésért!

A LEGJOBB 10 SORRENDJE

TOP10

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Belo BT.

5

5

0

0

12-2

15

2

Golden Aces

5

4

1

0

22-0

13

3

Fékcentrum

5

4

1

0

11-1

13

4

Baranya Blinders

5

4

0

1

8-2

12

5

DUFA

5

3

2

0

18-3

11

6

Meglepetés

5

3

2

0

12-2

11

7

Szésza 2020

5

3

2

0

8-3

11

8

Maxim Zrt.

5

3

2

0

7-2

11

9

Kétballábasok

5

3

2

0

8-4

11

10

Hungary Mushashi

5

3

1

1

6-3

10

BEJÁTSZÓ MÉRKŐZÉS A LEGJOBB 8 KÖZÉ

19.45. ’A’ pálya 7.-10.

Szésza 2020 –  Hungary Mushashi 2-1

19.45. ’B’ pálya 8.-9.

Maxim ZRT. – Kétballábasok 1-1 (0-2)


NEGYEDDÖNTŐK

I.20.10. ’A’ pálya 1. – 7.-10.

Belo BT. – Szésza 2020 2-0

II.20.10. ’B’ pálya 2. – 8.-9.

Golden Aces – Kétballábasok 0-1

III.20.10. ’C’ pálya 4.-5.

Baranya Blinders – DUFA 2-0

IV.20.10. ’D’ pálya 3.-6.

Fékcentrum – Meglepetés  0-0 (1-2)

ELŐDÖNTŐK

20.35. ’A’ pálya I. – III.

Belo BT – Baranya Blinders 2-0

20.35. ’B’ pálya II. – IV.

Kétballábasok – Meglepetés 1-0

BRONZMÉRKŐZÉS

Meglepetés – Baranya Blinders 1-1 (1-0)

DÖNTŐ

Belo BT. – Kétballábasok 0-0 (0-1)


A 2023. 06.24.-i VID BALATON TOUR végeredménye:

  1. Kétballábasok (Komárom)

  2. Belo BT (Kaposvár)

  3. Meglepetés (Budapest)

  4. Baranya Blinders (Pécs)

A 2023- 06.24.-i VID BALATON TOUR különdíjasai:

#legtehetségesebb: Balogh Alex (Belo BT)

#legrutinosabb: Nagy Norbert (Baranya Blinders)

#döntő játékosa: Bilkó Bence (Kétballábasok)

#tornakapusa: Németh Tamás (Kétballábasok)

#gólkirály: Mánya Szabolcs (Dufa)

#tornajátékosa: Bogdán Maxim (Meglepetés)

A 2023-as VID BALATON TOUR legjobb góllövői:

9 gólos: Mánya Szabolcs (DUFA),

8 gólos: Balog Alex (Belo BT),

6 gólos: Nagy Szabolcs (Bácska SE), Horváth Ádám (FC Joga Bonito), Papp Attila (Kárpátalja), Kulcsár Roland (Golden Aces),


Belovics Dominik, Belo BT

“Először is köszönjük a lehetőséget, hogy egy ilyen nagyszerű tornán vehettünk részt, ahova 80 csapat érkezett. Újoncként érkeztünk, probáltunk minél jobb helyezést elérni. Veretlenül érkeztünk a döntőbe. De sajnos ott gólt nem sikerült rúgni. A büntetőpárbajban pedig alul maradtunk és végül második helyre tudtunk oda érni. Büszkék vagyunk magunkra, hogy újoncként egy ilyen rangos tornán 2. helyezésig jutottunk. A következőre is jövünk. Köszönjük. Hajrá Belo Bt”


Savrnoh Norbert – Meglepetés

“Először is köszönjük szépen az idei szervezést is a rengeteg jó csapattal megspékelve. Sajnos idén csak a bronz jutott nekünk de gratulálok a srácoknak mert eléggé megtépázott lett az utolsó héten a keretünk,de így is mutatja a csapat erejét hogy el tudtuk érni a harmadik helyet. Balaton Tour speciálistáknak mondhatjuk már magunkat nagyképűség nélkül ami nagyon sokat számít nekünk már évek óta.Jövőre is indulni fogunk és célunk az ELSŐ hely lesz 🙏🥇😉⚽️További kellemes nyarat mindenkinek☀️


PARTNEREINK