Óbudai győzelem Balatonfüreden

Az ECECE-Energofish győzelmével fejeződött be a 2019-es ALEF BALATON TOUR második állomása a 48 csapatos balatonfüredi nemzetközi kispályás labdarúgó torna. Igen, nemzetközi, hiszen a dunaszerdahelyi Trinidad révén egy felvidéki csapat is ott volt a mezőnyben.

GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNJÜK!

További képek ALBUMUNKBAN!

Talán ez a 48 csapatos rendszer a legideálisabb, ha a lebonyolítást nézzük. Nem kezdődik túl korán és nem is nyúlik az éjszakába. Egy reggeli- egy délelőtti- és egy délutáni csoportkör után kezdődött a 32 csapatos rájátszás, ahová a 12 kvartett első- és második helyezettjei mellett 8 csoport harmadik is továbbjutott. Volt tehát ’lehetőség’ botladozni a csoportkörben, hiszen az igazi küzdelmek most lényegében csak a rájátszásban kezdődtek el.

A 2019-es BALATON TOUR-on az eddigi két állomáson összesen 104 csapat vett részt! Köszönjük támogatónknak az ALEF-nak, hogy a 2019-es Tour mögé álltak és ezzel is emelik balatoni sorozatunk színvonalát!

Négy csoport, összesen 16 csapat kezdte meg a küzdelmeket reggel 8.30.-kor a balatonfüredi Fürdő utcában. Érdekesség, hogy 100%-os csupán a tárnoki Futottak Még maradt, akik a ’B’ csoportot nyerték meg viszonylag simán. A többi továbbjutó helyen többnyire a környékbeli és a fővárosi csapatok osztozkodtak. Csoportelső lett a budapesti amatőr bajnokságot három hete megnyerő Wanted, a szintén Budán a Marczibányi Sportcentrumban szereplő Pocak valamint a celldömölki – már-már rutinos kaminokupásnak mondható – Játék Csatárok Nélkül is. Utóbbi csapat mögött a ’jónevű’ és ügyes kispályásokból álló Sound FC lépett tovább másodikként és szintén a legjobb 32 közé jutott a Csopak SC, a hazai pályán szereplő Dream Team, a celldömölki Cell Vill, a Balatonszárszón már bizonyító ajkai XBody és a várpalotai Eldorado is.

Izgalmasra sikeredtek a délelőtti csoportok. Odin Fiai valamint a 2017-es győztes Sárépszer KFT makulátlan mérleggel jutottak a legjobb 32 közé és csoportelsőségnek örülhetett a budapesti TPS Csiga és az alsónémedi Klinikák Gyógyszertár is! Másodikként lépett a legjobbak közé a kecskeméti kupagyőztes Imperiál FC, a ceglédi Árpád Fc, a répcelaki Műhely Étterem és a Balatonon rendre jól kapható Kifli is, miközben a legjobb harmadikok továbbjutó helyein a Kispest, a tatabányai Vértesnet-Haverok és a váci Szunnyadó Erő osztozott.

Koradélután is 16 csapat mérkőzött a továbbjutó helyekért. Érdekesség, hogy 100%-os csak az újonc nyársapáti Apáti Dance Club maradt, akik a torna halálcsoportjában a rekordgyőztes Mates Team mellett a tavaly igen jól menetelő oroszlányi Brazilokat is legyőzték. A csoport negyedik tagja a bárándi Kotu Kartell valószínűleg egy  másik négyesből simán továbblépett volna… 7 szerzett ponttal lett csoportelső az óbudai ECECE-Energofish, a szárszói győztes Todor Pet Bau Team KFT és a Soproni Sördögök is. Másodikként a Győrújfalu SE, a dorogi Ihar Woodworks és a kaposvári SZLAMB lépett tovább. A SZOTE három 1-1-es döntetlennel ment a 32 közé, ahová a felvidéki Trinidad és a tavalyi szárszói győztes kadarkúti Fapuma is csatlakozott.

15.30.-kor kezdődtek meg az egyenes kieséses párharcok. A négy pályán lényegében négy ág alakult ki és bizony igen komolyra sikeredett mindegyik. Érdekesség, hogy a legjobb csoportharmadikként továbbjutó csapatok egy kivétellel rendre alulmaradtak. Az az egy kivétel a Fapuma volt, akik szakasz legjobb meccsén 4-3-ra legyőzték a Klinikák Gyógyszertár alakulatát. Magabiztosan masírozott a legjobbak közé a Műhely Étterem, a Futottak Még, az Árpád Fc, Thorék, az Apáti Dance Club, az ECECE-Energofish, a Soproni Sördögök és a Todor Pet Bau Team KFT is. Döntetlen nem született ebben a szakaszban. Idejekorán búcsúzott a kecskeméti Summer Cup győztes Imperiál, a dorogi Ihar Woodworks és a már említett Klinikák is. A nyolcaddöntőkben aztán már csak a Mates Team és a Todor Pet Bau Team KFT nyert mondhatjuk simán, utóbbi az alaposan átalakított Sárépszer KFT-t búcsúztatta. 0-3-ról álltak fel Odinék a torna meglepetéscsapata az ADC ellen és végül a szétlövés nekik sikerült jobban. Büntetőkkel lépett tovább a TPS Csiga és az ECECE-Energofish is, utóbbi csapat egy nem akármilyen mérkőzésen a kadarkúti Fapuma ellen. A 3-3-ra végződő összecsapáson mindkét fél vezetett, végül a büntetők döntöttek, mely az óbudaiaknak jött ki jobban. Igazi ki-ki meccset vívott az Árpád FC és a Játék Csatárok Nélkül. A kiállításokkal is tarkított párharcot a celldömölkiek nyerték meg és jutottak a 8 közé.


Július 20-án Siófokon zárul le a 2019-es ALEF BALATON TOUR sorozata! Ugye eljöttök oda is!
KATTINTS IDE HA IGEN!


Sok gól született a negyeddöntőkben, összesen 24, ami 6 gólos átlag. Valósággal lelépte ellenfelét a Sound FC. 5-1-es győzelmük Odin Fiai ellen nem túlzó… A nagy visszatérő Mates Team 6 gólt rámolt be a végére elfogyó TPS-nek és egy remek meccsen a Todor Pet Bau Team KFT 4-2-re legyőzte a csatárok nélküli celldömölkieket! A negyeddöntők legjobb meccsét a Futottak Még és az ECECE játszotta, végül utóbbi csapat győzedelmeskedett 2-1-re.

Rég várt meccsre került sor a ’B’ pályán az ALEF BALATON TOUR balatonfüredi elődöntőjében, hiszen a rekordgyőztes Mates Team és tornáinkon az idén kétség kívül legsikeresebb Todor Pet Bau Team KFT találkozott. A végig rendkívül magas színvonalú összecsapáson a torna legjobbjának megválasztott Simon Zsolt vezette Mates akarata érvényesült, így Németh Gusztáv csapata két év után újra döntőzhetett a Balaton parton. A másik ágon az ECECE-Energofish viszonylag könnyedén verte a kissé talán ’elfáradó’ Sound FC-t!

A torna brozmeccsén azt hittük hamar eldőlt minden, hiszen a Bita testvérek vezette szárszói győztes Todor hamar elhúzott. Reich Martinék azonban nem adták fel és a végére szorossá tették a párharcot, fordítaniuk azonban nem sikerült és a Todor Pet Bau Team KFT csapatáé lett a bronzérem. A döntőben aztán az ECECE hamar két gólos előnybe került az első félidőben a Mates ellen. A Mates nyomott, de csak a szépítésre futotta, így a 2019-es ALEF BALATON TOUR második állomása az óbudai csapat kupagyőzelmével zárult! GRATULÁLUNK!

Összességében egy remek tornát tudhatunk magunk mögött. A 48 induló csapat pont ideális, miként a 32 csapatos egyenes kieséses rendszer is. Azonban nem mehetünk el szó nélkül a körülmények mellett. A balatonfüredi pálya ’ontja magából’ a forróságot, amit még el lehetne viselni, ha megihatnánk pár hűsítő bambit az árnyékban. De se rendes büfé, se árnyék nem nagyon van, így minden bizonnyal 2020-ban új helyszínen várunk majd Benneteket a Balaton Tour második állomásán…


EREDMÉNYEK

„ A CSOPORT  – 8.30. – „A”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Vas-Ass  (Balatonfüred), Csopak SC (Csopak), Wanted (Bp), Startolunk SE (Cegléd)

8.30. Vas-Ass  – Csopak SC 0-1

8.55. Wanted – Startolunk SE 4-2

Vas-Ass  – Wanted 1-4

Csopak SC – Startolunk SE 4-1

Vas-Ass  – Startolunk SE 4-2

Csopak SC – Wanted 1-1

A csoport végeredménye:

„A”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Wanted

3

2

1

0

9-4

6

2

Csopak SC

3

2

1

0

6-2

6

3

Vas-Ass

3

1

0

2

5-7

3

4

Startolunk SE

3

0

0

3

5-12

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az ABCD két legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ B” CSOPORT  – 8.30. – „B”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál.

Dream Team  (Balatonfüred), FC Ulpianus (Bp), Futottak Még (Tárnok), Cell Vill (Celldömölk)

8.30. Dream Team  – FC Ulpianus 6-1

8.55. Futottak Még – Cell Vill 2-1

Dream Team  – Futottak Még 0-3

FC Ulpianus – Cell Vill  0-7

Dream Team  – Cell Vill  0-2

FC Ulpianus – Futottak Még  3-8

A csoport végeredménye:

„B”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Futottak Még

3

3

0

0

13-4

9

2

Cell Vill

3

2

0

1

10-2

6

3

Dream Team

3

1

0

2

6-6

3

4

FC Ulpianus

3

0

0

3

4-21

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az ABCD két legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.„ C” CSOPORT  – 8.30. – „C”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál.

Eldorado (Várpalota), XBody (Ajka), ELTE-BEAC (Bp), Pocak (Bp),

8.30. Eldorado  – XBody 2-2

8.55. ELTE-BEAC – Pocak  0-2

Eldorado  – ELTE-BEAC  3-0

XBody – Pocak  3-2

Eldorado  – Pocak 1-2

XBody – ELTE-BEAC  0-0

A csoport végeredménye:

„C”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Pocak

3

2

0

1

6-4

6

2

XBody

3

1

2

0

5-4

5

3

Eldorado

3

1

1

1

6-4

4

4

ELTE-BEAC

3

0

1

2

0-5

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az ABCD két legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ D” CSOPORT  – 8.30. – „D”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Wambas (Bp), Játék Csatárok Nélkül (Celldömölk), Sound FC (Ócsa), Váchartyán SE (Váchartyán),

8.30. Wambas  – Játék Csatárok Nélkül 0-2

8.55. Sound FC – Váchartyán SE 2-0

Wambas  – Sound FC 1-2

Játék Csatárok Nélkül – Váchartyán SE 4-0

Wambas  – Váchartyán SE  4-2

Játék Csatárok Nélkül – Sound FC 1-1

A csoport végeredménye:

„D”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Játék Csatárok Nélkül

3

2

1

0

7-1

7

2

Sound FC

3

2

1

0

5-2

7

3

Wambas

3

1

0

2

5-6

3

4

Váchartyán SE

3

0

0

3

2-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az ABCD két legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.

 


Siófok – július 20!!!


„ E” CSOPORT  – 10.45. – „A”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Odin Fiai (Bp), Fiskális-Büchl FC (Győr), Sporting Libacomb (Szentgotthárd), Imperiál (Abony),

10.45. Odin Fiai  – Fiskális-Büchl FC  5-1

11.10. Sporting Libacomb – Imperiál 1-8

Odin Fiai  – Sporting Libacomb 13-0

Fiskális-Büchl FC – Imperiál 3-6

Odin Fiai  – Imperiál  3-0

Fiskális-Büchl FC – Sporting Libacomb  6-4

A csoport végeredménye:

„E”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Odin Fiai

3

3

0

0

21-1

9

2

Imperiál

3

2

0

1

14-7

6

3

Fiskális-Büchl FC

3

1

0

2

10-15

3

4

Sporting Libacomb

3

0

0

3

5-28

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az EFGH három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ F” CSOPORT  – 10.45. – „B”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Árpádföld SE (Bp), Klinikák Gyógyszertár (Alsónémedi), Kispest (Bp), Árpád FC (Cegléd),

10.45. Árpádföld SE  – Klinikák Gyógyszertár  2-8

11.10. Kispest – Árpád FC 1-2

Árpádföld SE  – Kispest 1-3

Klinikák Gyógyszertár – Árpád FC  2-2

Árpádföld SE  – Árpád FC  0-6

Klinikák Gyógyszertár – Kispest  3-0

A csoport végeredménye:

„F”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

 1

Klinikák Gyógyszertár

3

2

1

0

13-4

7

2

Árpád FC

3

2

0

1

10-3

6

3

Kispest

3

1

0

2

4-6

3

4

Árpádföld SE

3

0

0

3

3-17

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az EFGH három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.„ G” CSOPORT  – 10.45. – „C”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

TPS Csiga (Bp), Ágyúsok FC (Albertirsa), Műhely Étterem és Klub (Répcelak), Vértesnet-Haverok (Tatabánya),

10.45. TPS Csiga  – Ágyúsok FC  3-0

11.10. Műhely Étterem és Klub – Vértesnet-Haverok  5-2

TPS Csiga  – Műhely Étterem és Klub 1-0

Ágyúsok FC – Vértesnet-Haverok  2-2

TPS Csiga  – Vértesnet-Haverok  4-6

Ágyúsok FC – Műhely Étterem és Klub  0-4

A csoport végeredménye:

„G”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

TPS Csiga

3

2

0

1

8-6

6

2

Műhely Étterem és Klub

3

2

0

1

9-3

6

3

Vértesnet-Haverok

3

1

1

1

10-11

4

4

Ágyúsok FC

3

0

1

2

2-9

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az EFGH három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ H” CSOPORT  – 10.45. – „D”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Szunnyadó Erő (Vác), Kifli (Bp), Ultimate Team (Bp), Sárépszer Kft. (Székesfehérvár),

10.45. Szunnyadó Erő  – Kifli  3-4

11.10. Ultimate Team – Sárépszer Kft. 1-6

Szunnyadó Erő  – Ultimate Team 1-0

Kifli – Sárépszer Kft.  0-2

Szunnyadó Erő  – Sárépszer Kft.  2-4

Kifli – Ultimate Team  6-2

A csoport végeredménye:

„H”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Sárépszer Kft.

3

3

0

0

12-3

9

2

Kifli

3

2

0

1

10-6

6

3

Szunnyadó Erő

3

1

0

2

6-8

3

4

Ultimate Team

3

0

0

3

3-13

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az EFGH három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


Na jöttök Siófokra?

 


”I” CSOPORT  – 13.00. – „A”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Brazilok (Oroszlány), Apáti Dance Club (Nyársapát), Kotu Kartell (Báránd), Mates Team (Bp),

13.00. Brazilok  – Apáti Dance Club  3-7

13.25. Kotu Kartell – Mates Team   2-4

Brazilok  – Kotu Kartell  2-1

Apáti Dance Club – Mates Team 1-0

Brazilok  – Mates Team  1-4

Apáti Dance Club – Kotu Kartell  4-2

A csoport végeredménye:

„I”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Apáti Dance Club

3

3

0

0

12-5

9

2

Mates Team

3

2

0

1

8-4

6

3

Brazilok

3

1

0

2

6-12

3

4

Kotu Kartell

3

0

0

3

5-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az IJKL három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ J” CSOPORT  – 13.00. – „B”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

ECECE-Energofish (Óbuda), SZOTE Football Team (Szeged), Győrújfalu SE (Győrújfalu), Szalka Tüzép (Mátészalka),

13.00. ECECE-Energofish  – SZOTE Football Team  1-1

13.25. Győrújfalu SE – Szalka Tüzép  2-1

ECECE-Energofish  – Győrújfalu SE  6-0

SZOTE Football Team – Szalka Tüzép 1-1

ECECE-Energofish  – Szalka Tüzép  8-1

SZOTE Football Team – Győrújfalu SE 1-1

A csoport végeredménye:

„J”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

ECECE-Energofish

3

2

1

0

15-2

7

2

Győrújfalu SE

3

1

1

1

3-8

4

3

SZOTE Football Team

3

0

3

0

3-3

3

4

Szalka Tüzép

3

0

1

2

3-11

1

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az IJKL három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.„ K” CSOPORT  – 13.00. – „C”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Fapuma (Kadarkút), Soproni Sördögök (Sopron), Ramirent (Bp), Ihar Wood Works (Dorog),

13.00. Fapuma  – Soproni Sördögök  2-2

13.25. Ramirent – Ihar Wood Works  1-2

Fapuma  – Ramirent  4-1

Soproni Sördögök – Ihar Wood Works  6-1

Fapuma  – Ihar Wood Works 1-2

Soproni Sördögök – Ramirent   4-3

A csoport végeredménye:

„K”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Soproni Sördögök

3

2

1

0

12-6

7

2

Ihar Wood Works

3

2

0

1

5-8

6

3

Fapuma

3

1

1

1

7-5

4

4

Ramirent

3

0

0

3

5-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az IJKL három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.


„ L” CSOPORT  – 13.00. – „D”  pálya – játékidő 2×10 perc

Érkezés az első mérkőzésetek előtt fél órával.
A csapatvezetőt várjuk a zsűrisátornál

Todor Pet Bau Team Kft. (Bp), FC Deporszívó (Kajászó), SZLAMB (Kaposvár), Trinidad (Dunaszerdahely, Szlovákia),

13.00. Todor Pet Bau Team Kft.  – FC Deporszívó  5-0

13.25. SZLAMB – Trinidad  1-1

Todor Pet Bau Team Kft.  – SZLAMB  1-1

FC Deporszívó – Trinidad  1-2

Todor Pet Bau Team Kft.  – Trinidad  5-0

FC Deporszívó – SZLAMB  1-3

A csoport végeredménye:

„L”

csapat

m

gy

d

v

gk

p

1

Todor Pet Bau Team Kft.

3

2

1

0

11-1

7

2

SZLAMB

3

1

2

0

5-3

5

3

Trinidad

3

1

1

1

3-7

4

4

FC Deporszívó

3

0

0

3

2-10

0

 

Az 1.  és a 2. helyezett valamint az IJKL három legjobb harmadikja jut tovább a rájátszásba.

 


 

A legjobb 16 közé kerülésért

1/ 15.30. ’A’ pálya A1 – G2

Wanted – Műhely Étterem és Klub 2-6

2/ 15.30. ’B’ pálya B1 – EFGH 1. legjobb 3.

Futottak Még – Vértesnet-Haverok 8-1

3/ 15.30. ’C’ pálya C1 – E2

Pocak – Imperiál 3-2

4/ 15.30. ’D’ pálya D1 – EFGH 2. legjobb 3.

Játék Csatárok Nélkül – Szunnyadó Erő 3-1

5/ 16.00. ’A’ pálya K2 – D2

Ihar Wood Works – Sound FC 0-2

6/ 16.00. ’B’ pálya H2- L2

Kifli– Szlamb 3-2

7/ 16.00. ’C’ pálya I2 – B2

Mates Team – Cell Vill 3-1

8/ 16.00. ’D’ pálya F2 – J2

Árpád FC – Győrújfalú SE 3-0

9/ 16.30. ’A’ pálya E1 – ABCD 1. legjobb 3.

Odin Fiai – Eldorado 4-0

10/ 16.30. ’B’ pálya F1 – IJKL 1. legjobb 3.

Klinikák Gyógyszertár – Fapuma 3-4

11/ 16.30. ’C’ pálya G1 – IJKL 2. legjobb 3.

TPS Csiga – Trinidad 3-2

12/ 16.30. ’D’ pálya H1 – IJKL 3. legjobb 3.

Sárépszer Kft -SZOTE Football Team 1-0

13/ 17.00. ’A’ pálya I1 – EFGH 3. legjobb 3.

Apáti Dance Club – Kispest 7-1

14/ 17.00. ’B’ pálya J1 – C2

Ecece – Xbody 5-0

15/ 17.00. ’C’ pálya K1 – ABCD 2. legjobb 3.

Soproni Sörördögök – Dream Team 6-0

16/ 17.00. ’D’ pálya L1 – A2

Todor Pet Bau Team Kft – Csopak FC 4-1


A legjobb 8 közé kerülésért

17/ 17.30. ’A’ pálya 1/ győztese – 5/ győztese

Műhely Étterem és Klub – Sound FC  2-3

18/ 17.30. ’B’ pálya 2/ győztese – 6/ győztese

Futottak Még – Kifli  2-1

19/ 17.30. ’C’ pálya 3/ győztese – 7/ győztese

Pocak – Mates Team  0-4

20/ 17.30. ’D’ pálya 4/ győztese – 8/ győztese

Játék Csatárok Nélkül – Árpád FC 3-2

21/ 18.00. ’A’ pálya 9/ győztese – 13 győztese

Odin Fiai – Apáti Dance Club  3-3 (3-2)

22/ 18.00. ’B’ pálya 10/ győztese – 14 győztese

Fapuma – Ecece  3-3 (2-3)

23/ 18.00. ’C’ pálya 11/ győztese – 15 győztese

TPS Csiga – Soproni Sörördögök  2-2 (3-2)

24/ 18.00. ’D’ pálya 12/ győztese – 16 győztese

Sárépszer Kft – Todor Pet Bau Team Kft  0-3

 


A legjobb 4 közé kerülésért

25/ 18.30.’A’ pálya 17/ győztese – 21/ győztese

Sound FC – Odin Fiai  5-1

26/ 18.30. ’B’ pálya 18/ győztese – 22/ győztese

Futottak Még – Ecece  1-2

27/ 18.30. ’C’ pálya 19/ győztese – 23/ győztese

Mates Team – TPS Csiga  6-3

28/ 18.30. ’D’ pálya 20/ győztese – 24 győztese

Játék Csatárok Nélkül – Todor Pet Bau Team Kft  2-4

Elődöntők

29/ 19.00. ’A’ pálya 25/ győztese – 26/ győztese

Sound FC – Ecece  2-4

30/ 19.00. ’B’ pálya 27/ győztese – 28/ győztese

Mates Team – Todor Pet Bau Team Kft  3-1

Bronzmérkőzés

31/ 19.30. ’B’ pálya

Todor Pet Bau Team KFT – Sound FC 4-3

Döntő

32/ 19.30. ’A’ pálya

ECECE Energofish – Mates Team 2-1


Köszönjük hogy itt lehettünk Balatonfüreden. Az Ecece még soha nem indult ezen a tornán. Én már többször voltam nézőként és mindig nagyon erős és  színvonalas torna volt. A szervezés tökéletes és ami még jó volt , hogy a csoport meccsek után a játékidő is nőt , így talán még igazságosabb eredmények születtek. Én személy szerint örülők hogy a nagyobb  4X2 kapukra játszottunk ,ezt kellene általánosítani  sokkal látványosabb,  és a támadó futballt segíti.

Csapatomról : kiváló csapatok ellen játszottunk , egyszer,  csak büntetőkkel jutottunk tovább ami egy kicsit szerencse is , a döntőben a Mates csapatával  találkoztunk , egy nagyon éles meccsen sikerült győznünk,   és külön örülők hogy velük játszhattunk csak komoly csapatok ellen lehet fejlődni . Minden csapatnak kívánom hogy minél több tornán tudjon elindulni , a foci a második legjobb dolog a világon és megunhatatlan 🙂

Székely József (ECECE – Energofish)


A 2019-es ALEF BALATON TOUR Balatonfüredi végeredménye:

  1. helyezett: ECECE Energofish (Óbuda)

  2. helyezett: Mates Team (Budapest)

  3. helyezett: Todor Pet Bau Team KFT (Budapest)

  4. helyezett: Sound FC (Ócsa)


A 2018-as siófoki Touron a Kapos TV is forgatott! Nézni ér!

#balatontour

🔝ALEF BALATON TOUR 2019🔝Tavaly a Kapos TV stábja 🎥 is forgatott a siófoki állomáson. A Balaton Tour záró állomása igen kedvelt, hiszen egy jó kis focit könnyen össze lehet kötni egy jó kis esti kikapcsolódással a Balaton buliközpontjában!⚽️🏆➡️🍻🤙🕺💃❤Ha nem akartok több napra jönni, akkor is érdemes benevezni, hiszen a remek foci mellett számos szabadstrand vár Benneteket július 20-án!Ugye?!#tornainfók: http://www.kaminokupa.hu/balatontoursiofok/

Közzétette: kaminokupa.hu – 2019. június 27., csütörtök


A 2019-es ALEF BALATON TOUR Balatonfüredi különdíjasai:

 

#döntőjátékosa: Gregus Richárd (ECECE)

#legtehetségesebb: Miskei Manó (ECECE)

#legrutinosabb: Haffner György (Mates)

#tornakapusa: Takács Zoltán (Todor Pet Bau)

#tornajátékosa: Simon Zsolt (Mates Team)

#gólkirály: Monori Norbert (Futottak Még)

 

A 2019-es ALEF BALATON TOUR Balatonszárszó

 

#10 gólos: Monori Norbert (Futottak Még)

#8 gólos: Keresztúry Márton (ECECE), Fischer Zsigmond (Odin Fiai)

#7 gólos: Kovács Dániel (Todor Pet Bau),Simon Zsolt (Mates), Gregus Richárd (ECECE)

#6 gólos: Bihari Dávid (Sound FC), Reich Martin (Sound FC), Bita Mátyás (Todor Pet Bau), Csernai Gábor (Mates), Vass Benjanmin (Játék Csatárok Nélkül), Zubonyai Viktor (Kifli), Horváth Róbert (Műhely Étterem), Fekete Olivér (Apáti Dance Club), Kállai István (Imperial)